Informatique

Ondanks dat de website een beetje gedateerd oogt is hij prima functioneel. Zoeken, filteren, aan je winkelmandje toevoegen, inloggen of gegevens achterlaten en afrekenen. Gewoon datgeen wat je van een webshop mag verwachten dat werkt. En dat doet het.

Snelle levering. Ik had de producten de volgende dag in huis. Nu bestel ik niet zo vaak iets online, meestal ga ik even langs de winkel want dan heb ik het meteen, maar wat me opviel was dat er "security tape" om het pakketje zat. Als die tape intact is wil dat zoiets zeggen als dat er niet met je pakketje is geknoeid. Altijd fijn om te weten!

Contact gehad met de klantenservice ivm dat na de redirect van iDeal terug naar webshop in beeld kwam te staan dat de betaling was mislukt. Het bedrag was wel afgeschreven, dus even gebeld. Prima te woord gestaan (iets met storing of drukte oid) en er kon meteen worden bevestigd dat de betaling was binnengekomen. Niks aan de hand dus en ik weer gerustgesteld.

Scorekaart voor Informatique