AlgemeenBestellen en verzenden was prima, maar de aftersales waren niet goed.
Probleem met een behuizing werd niet opgepakt volgens afspraak. Vervolgens was het meedenken wel in orde maar doordat het bedrijf weinig op voorraad had kon er niet direct een gedegen oplossing geboden worden.
Ik heb geprobeerd om contact op te nemen met het bedrijf voor het retourneren van producten, iets dat de eerste 14 dagen gratis zou zijn. Helaas krijg ik niets meer te horen. Ik heb in de afgelopen 14 dagen zeker 5x gebeld maar ik heb nooit iemand te pakken gekregen. Ook op het ingesproken bericht neemt men niet op. Ook op mijn emails waarin ik verzoek de retourprocedure te starten wordt niet gereageerd. Laatste contact was 9 dagen geleden op de chat, en dat was dan meteen ook het laatst.
Verzonden zoals afgesproken, maar je moet dan wel voor 17.00u bestellen en geld alleen op werkdagen. Iets wat je in het weekend besteld heb je dus op een dinsdag. Op zich prima zoals verwacht en beloofd.
KlantenserviceMen komt beloftes niet na (reageren op email), pas na weer zelf contact opnemen wordt het opgeakt. Vervolgens totaal geen reactie meer op emails, telefoon, ingesproken bericht en zelfs chat sinds mijn verzoek voor het retourneren van producten. Ik heb echt echt alles geprobeerd om met dit bedrijf in contact te komen, maar heb al 9 dagen niets meer vernomen en/of ze niet te pakken gekregen.
Zie algemene toelichting voor details.