Algemeenpas op mensen, bestel hier vooral geen gsm.
we hebben inmiddels zoveel problemen gehad.
nu heb ik voor mijn zoon een samsung a40 besteld, en zie bij het openmaken van de doos dat het zegel stuk is. omdat we al zoveel ellende hebben gehad, wil ik deze telefoon niet houden. ik was bang dat hij eerder gebruikt was geweest. mijn zoon wou de telefoon wel graag even zien, dus even uit de doos gehaald, goedgekeurd, meteen er weer terug in, plakker erover en op de kast gezet. ik had belsimpel een mail gestuurd, om te vragen of hij mocht worden omgeruild, zodat ik hem niet nog eens hoefde te betalen. maar daar kreeg ik die dag geen reactie op, en aangezien mijn zoon al een week zonder zat wou hij graag zo snel mogelijk een nieuwe. besloten om 's avonds een nieuwe te bestellen, als die bezorgd zou zijn meteen deze weer retour te doen. dat gedaan, nu krijg ik tot mijn grote schrik een mail dat ik het geld niet retour krijg omdat het scherm geel was en het opgestuurd is om te zien wat de schade is. gebeld, ze vermoeden vochtschade en ik moet eerst afwachten wat het onderzoek uitwijst. nou dit geloof je toch niet? onvoorstelbaar, werkelijk, 3 seconden uit de doos geweest!! ben zeer benieuwd hoe dit afloopt. heb telefonisch contact gehad, gezegd dat ik mijn geld nu terug wil, maar dat kan niet. de zoveelste keer dat we op geld moeten wachten voor iets wat niet onze schuld is. wees gewaarschuwd, ik betaal de volgende keer liever 20 euro extra. en krijg ook ineens mn twijfels over het feit dat ze altijd de laagste prijs hebben. zijn het afdankertjes? en de klant de dupe???
je krijgt iedere keer hetzelfde verhaal te horen. o ze vinden het zo jammer, en ze begrijpen je zo goed. maaaar het geld kan niet teruggestort jaja