ALTERNATE.nl

Helaas na veel jaren komt er nu een einde aan mijn aankopen via Alternate wat jammer is, was altijd een fijne winkel in het verleden. Dit heeft niet betrekking tot het bestellen want dat gaat uiteraard snel maar de after service. RTX2080TI 11 maanden geleden gekocht en helaas sinds kort problemen. Vorige week zaterdag een e-mail gestuurd en werd al gelijk vermeld door drukte kan het langer duren. Dus maar bellen maandag en uitgelegd wat het probleem was. Direct is een RMA formulier gestuurd die ik netjes gelijk na het werk ingevuld had en het hele product verstuurd. Vorige week dinsdag was het pakketje bij Alternate om 18:45 aangeleverd door Postnl. Volgende dag na 17:00 (uhhh een hele dag nodig voor inboeken?) krijg ik een mail dat het pakket binnen was gekomen. 2 dagen erover heen krijg ik een service melding dat het product is aangemeld voor testing en dat het 2 weken kan duren voordat dit afgerond kan zijn. Dus in dit geval kan het in totaal 3 weken zijn met een beetje pech voor een simpel RMAtje. 3 weken een systeem plat die je ook zakelijk moet gebruiken is gewoon too much en niet echt meer van deze tijd. Problemen met sommige RTX 2080 Ti zijn bekend (met die Jmicron ram chips waar Nvidia snel omgewisseld hadden voor Samsung chips), klacht omschrijving is duidelijk video kaart gerelateerd (een keer artifacts gehad waar het systeem crashte, daarna geregeld beeld die weg valt waarna een system crash plaats vind, dit zijn duidelijk kenmerken dat een kaart het begint te begeven. Systeem draait overigens de hele week stabiel zonder de RTX videokaart, alleen een onboard Intel UHD is natuurlijk niet krachtig genoeg voor Photoshop. Gewoon jammer moet ik zeggen.

*EDIT* 09-18-2019 e-mail inmiddels ontvangen dat mijn kaart als defect is bevonden.

*EDIT* 09-20-2019 inmiddels een vervangende kaart binnen gekregen.

In het verleden spullen besteld en altijd de volgende dag binnen.

Procedures die veel te lang duren, e-mail aanvragen die veel te lang duren.

Hi briansoft,

Helaas is het door de verhuizing naar onze nieuwe locatie ontzettend druk. We doen ons uiterste best om alle retourzendingen zo spoedig mogelijk af te handelen. Zodra de kaart defect is bevonden door onze technische dienst, zullen wij deze zo snel mogelijk voor je omruilen.

Excuses voor het ongemak!

Scorekaart voor ALTERNATE.nl