AlgemeenEerst bij Mediamarkt veel info gekregen en daar was de tv goedkoper alleen je moest de tv kalibreren na info bij Samsung en Bcc was de advies om het niet te doen dus ben ik naar de buren BCC gegaan , ik werd snel geholpen kreeg koffie plus goede advies heb ook 5 jaar extra garantie afgesloten en kocht ik op advies van de verkoper een muur beugel die zouden de bezorgers van de tv ook bevestigen en de tv ophangen en installeren tot zover is alles zeer goed volgens afspraak gegaan , alleen bij het plaatsen van de tv bleek dat mijn huidige tv beugel ook goed was dus kon de gekochte beugel terug wel eerlijk van de bezorgers dat ze zijden dat mijn huidige tv beugel goed is daar door kon de gekochte tv beugel terug . Uitleg over de tv gaat zeer snel en kort ik vind dat het het ophangen en installeren van de tv erg makkelijk is ze waren binnen 15 minuten klaar vind €80 ,- erg veel geld . klantenservice is zeer slecht berijdbaar .Bcc is over het algemeen duurder dan mediamart tenzij je kunt aantonen dat het zelfde product bij mediamarkt goedkoper is dan gaan ze met de prijs me . Al met al is Bcc een goede betrouwbaar bedrijf .
VerzendingZie korte toelichting
KlantenserviceIs slecht bereikbaar dus kan niet veen meer van maken .