ALTERNATE.nl

Product besteld echter defect geleverd, zeer trage retour procedure. Er kan pas een nieuw product verzonden worden als het defecte product is ontvangen (geen vertrouwen in klanten?). Nadat het product is ontvangen bij alternate duurt het nog een hele tijd voordat het process verder gaat. Uiteindelijk gekozen om het bedrag terug te vragen omdat ik het product ergens anders wilde bestellen omdat het simpelweg te lang duurde. Het geld is nu na twee weken nog niet teruggestort terwijl aangegeven was dat het 2 tot 5 dagen zou duren.

Product besteld echter defect geleverd, zeer trage retour procedure. Er kan pas een nieuw product verzonden worden als het defecte product is ontvangen (geen vertrouwen in klanten?). Nadat het product is ontvangen bij alternate duurt het nog een hele tijd voordat het process verder gaat. Uiteindelijk gekozen om het bedrag terug te vragen omdat ik het product ergens anders wilde bestellen omdat het simpelweg te lang duurde. Het geld is nu na twee weken nog niet teruggestort terwijl aangegeven was dat het binnen een week zou gebeuren.

Hi Blueone,

Wat vervelend dat je een defect artikel hebt ontvangen. Wij kunnen inderdaad pas een vervangend artikel toesturen zodra het defect is geconstateerd door onze technische dienst, excuses voor het ongemak.

Kun je ons in een DM je klantgegevens toesturen zodat we voor je kunnen nagaan wat er mis gaat bij het terugstorten?

Scorekaart voor ALTERNATE.nl