Azerty

Ik koop al jaren mijn computeronderdelen bij Azerty omdat het een betrouwbaar internetbedrijf is met een ruim aanbod aan vooral A-merken computeronderdelen tegen acceptabele prijzen die gepaard gaan met een uitstekende levering en service condities.

Het gekochte bij Azerty, ongeacht de grootte van het producten wordt altijd zorgvuldig verpakt en netjes afgeleverd. In de ruim 12 jaar dat ik producten van Azerty afneem heb nog nooit een beschadigd product ontvangen. Altijd keurig en veilig verpakt, chapeau!

Deze afdeling van Azerty is zowel bij direct contact (telefonisch of via e-mail) snel te vinden en lost op een proactieve manier mijn problemen met producten (retourzendingen) vakkundig af. De instructies bij retourzendingen (serviceaanvragen) zijn meer dan duidelijk. Een en ander verloopt heel erg soepeltjes, wat je ook van een top Internetbedrijf zou mogen verwachten. Ik zal dan ook iedereen die computeronderdelen wilt doorverwijzen naar Azerty, the place to be!!

Scorekaart voor Azerty