AlgemeenIk heb Azerty als computers en -onderdelen verkoper als zeer betrouwbaar ervaren. Van eerste bestellingen 3 jaar geleden tot laatste bestelling in begin september en reparaties op garantie verliep het helemaal zonder problemen. Bestellingen worden duidelijk door e-mails aangegeven, je weet precies waar je aan toe bent, waar en wanneer je bestelling wordt bezorgd. Ik ben ook blij met postNL door Azerty als de postbezorger uitgekozen want de bezorging is bij mij als op tijd volgens verzendbericht gebeurd, niet zoals door DHL - die bij mijn buurt - veel en vaak misging (zeer te laat, verloren, teruggestuurd, geen kaartje in de bus, enz enz). Over het algemeen zijn de producten bij Azerty voordelig (lees: vaak goedkoper) geprijsd, wel blijft je (lage) verzendkosten betalen. Bij andere kom je soms toch goedkoper uit omdat er vanaf bepaalde bedrag geen verzendkosten te hoeven betalen. Op computer gebied biedt Azerty veel (installatie, emballage, update) services die mensen aantrekkelijk zullen vinden om bij Azerty te bestellen dan bij andere verkopers.
VerzendingIk ben blij met postNL door Azerty als de postbezorger uitgekozen want de bezorging is bij mij als op tijd volgens verzendbericht gebeurd, niet zoals door DHL - die bij mijn buurt - veel en vaak misging (zeer te laat, verloren, teruggestuurd, geen kaartje in de bus, enz enz)
KlantenserviceIk heb zelden contact met de klantenservice gehad omdat in de meeste gevallen er helemaal geen reden was om klantenservice te benaderen laat staan een klacht in te dienen, dit komt doordat alles ging precies naar wens en verwachtingen, bestelproces is gemakkelijk en duidelijk te volgen via e-mails en op je account.