Kamera Express

Ter vervanging van onze plasma tv was ik op zoek naar de LG 65C8, het 2018 model dus. Deze is al niet meer overal leverbaar, dus even per mail contact gezocht met Kamera Express.

Het mail contact liep via het hoofdkantoor in Rotterdam en gaat via een ticket nummer. Hierdoor is de conversatie later (in de winkel) gemakkelijk terug te vinden. Er werd erg snel gereageerd op de e-mails (soms zelfs binnen 1 minuut!), kunnen andere (web) shops nog wat van leren.

De keuze voor Kamera Express was eigenlijk simpel; Prijzen op het zelfde niveau als andere (web) shops, meerdere fysieke winkels in het land (dus altijd wel eentje dichtbij) en dan ook nog eens 5 jaar garantie op deze tv.

Uiteindelijk afgesproken de tv zelf op te halen in de superstore in Almelo. Je kunt hier praktisch voor de deur parkeren en geen parkeerkosten o.i.d. Vriendelijke medewerkers genoeg in de winkel, dus ik werd snel geholpen. Uiteraard helpt men met de tv in de auto pakken. Doos paste precies, maar dat had ik vooral al even gecontroleerd.

Al met al, top!

Scorekaart voor Kamera Express