AlgemeenWeer bij bax besteld vanwege de prijs voor een specifiek product. Een paar keer eerder hier besteld en nooit problemen gehad. Site en product informatie etc. zijn over het algemeen gewoon goed. Product werd geadverteerd als "morgen in huis" en bonus punten voor optie voor avond levering, waar ik dan ook graag gebruik van heb gemaakt..
VerzendingProduct werd niet geleverd op de volgende dag zoals afgesproken.
Inmiddels 2 dagen na bestelling en het is nog steeds niet verstuurd, dus ik vrees dat er minstens nog een dag vertraging aankomt. Een tijdje wachten zou niet zo'n probleem zijn mits ze dan ook niet adverteren met "op voorraad" en "morgen in huis". Ze scheppen een verwachting die ze niet nakomen. Zo raak je mijn vertrouwen kwijt, helaas
Update:
2 dagen later, in de avond, is het pakket doorgegeven aan DHL. Dus, de dag erop zou het dan eindelijk bezorgd worden. Helaas door grote pech was er toch net nog niemand thuis op het moment dat de grote vriendelijke bezorger voor de deur stond, omdat iedereen die hier woont, inclusief ikzelf, toevallig een klein beetje later thuis was dan gewoonlijk.
"De volgende werkdag na 18u kunt u het afhalen bij de dichtstbijzijnde afhaalpunt" wordt er vermeld in de email. Waar ligt dat punt? Letterlijk een paar huizen verder op, dus ga ik er van uit dat ze het daar direct alvast hebben afgeleverd, de bezorger stond nota bene 100 meter van dit afhaalpunt toen hij voor mijn lege deur stond.
Maar nee, DHL vind het praktisch om dan maar om te keren naar het sorteer centrum en pas een dag later terug te komen naar de service point. Lekker efficiënt. Dit gebeurde volgens de Track & Trace blijkbaar op een onhandig tijdstip want de DHL website geeft aan dat ze *mij* weer gemist hebben. Jammer, want gisterenavond vlak na de poging tot aflevering was de service point wel gewoon bemand, ik ben er zelf nog langs geweest om te zien of het pakket er al lag.
De volgende dag gaan ze het nog een keer proberen, maar elke dag dat dit zo doorgaat sterft de hoop in mij een beetje.
Dit is natuurlijk niet meer de schuld van Bax, maar ik moest het toch even kwijt.
Ik werd niet op de hoogte gehouden dat er een vertraging was opgelopen.
Whatsapp service reageert traag en alleen met een standaard bericht van "je bestelling zit nog in de verwerking". Ja goh, daar heb ik wat aan. Waarom dan? Wanneer kan ik de bestelling dan wél verwachten? Hopelijk alsnog vanavond natuurlijk, maar voor hetzelfde geld duurt het nog 2 weken...