AlgemeenFouten kunnen overal gebeuren en wat mij betreft maakt de manier waarop fouten worden opgelost een goede of slechte winkel. In het geval van MaxICT is dit helaas erg slecht.
- Camera besteld bij MaxICT omdat deze de goedkoopste was in de Pricewatch en een levertijd van 1-3 dagen had
- 3 dagen na bestelling stond in mijn account plotseling een levertijd van 2 weken later
- MaxICT gebeld, geen excuses gekregen, maar doodleuk bericht dat het niet 2 weken was maar 5 weken
- Daarna meerdere malen zowel telefonisch als per email contact gehad met MaxICT. Daaruit wordt duidelijk dat MaxICT zelf geen voorraad heeft maar simpelweg orders uit het buitenland haalt. Ze noemen de levertijden op de website "slechts een indicatie". Ikzelf zie het meer als misleiding, ook gezien het grote aantal klachten op het internet waaruit blijkt dat dit geen eenmalig incident is.
- Levertijd verandert meerdere malen terwijl ik nog steeds wacht op de camera
- Op geen enkel moment heeft MaxICT contact met mij opgenomen, ik moest altijd zelf contact opnemen. Ook was altijd de reactie "zo is het nou eenmaal", nooit een excuses ontvangen.
- Na 4 weken eindelijk de camera ontvangen, deze bleek uit Engeland te komen, zonder Nederlandse handleiding en met een Engelse (geen NL) stekker.
- Reactie MaxICT: "we kunnen we een adapter toesturen"
- Omdat ik alle vertrouwen in MaxICT inmiddels heb verloren, RMA ingediend en camera retour gestuurd
- Enige positieve in dit proces: camera is zonder vragen teruggenomen en geld stond 2 dagen later op mijn rekening.
Voor mij was dit de laatste keer MaxICT, levertijden zijn niet realistisch en de reactie van MaxICT was schaamteloos.
Levertijden zijn onrealistisch. Volgens MaxICT "zijn het slechts indicaties en moet men zich er niet teveel op vastpinnen". Dit staat nergens op de website vermeld. Producten worden door MaxICT in het buitenland besteld. Wanneer je van een Nederlandse webshop besteld, verwacht je ook de Nederlandse uitvoering van een product. Ook dit wordt nergens op de website vermeld.
KlantenserviceProblemen kunnen overal gebeuren, ook bij de beste webshop. Bij MaxICT worden ze dramatisch aangepakt, krijg je geen excuses, en worden onjuiste beloftes gemaakt (bijv. "we gaan de leverancier bellen en laten het je weten", nooit reactie ontvangen).
Enige positieve was de RMA procedure; geen verzendkosten terug en 2 dagen later geld terug op mijn rekening.
Beste BasPH,
Bedankt voor je review.
Wij vinden het erg vervelend dat we je niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Mijn collega heeft veelvuldig contact met je gehad en aangegeven dat de voorraad helaas uitverkocht was en midden september weer beschikbaar was. Inmiddels is het product aan je uitgeleverd.
Zoals gecommuniceerd is het product een buitenlandsmodel, onze excuses dat het model niet met de juiste toebehoren is uitgeleverd. Dit hadden we graag kosteloos voor je willen oplossen.
Inmiddels is de bestelling op verzoek geannuleerd en heeft een collega contact met je opgenomen om tot een gepaste oplossing te komen.
Karen - Max ICT Webcare