Azerty

Wanneer mijn moederbord de geadviseerde RAM opstelling niet meer toeliet heb ik contact opgenomen met Azerty. Dit contact ging erg gemakkelijk en kon ik zo een service aanvraag indienen, dit stond duidelijk aangegeven op de website.

Na mijn moederbord te hebben opgestuurd werd deze aanvraag doorgezet en was mijn moederbord netjes verstuurd naar de fabrikant ter reparatie. In de tussentijd ben ik goed op de hoogte gehouden. Na een tijdje had ik mijn moederbord weer terug.

Jammer genoeg ondervond ik alsnog een probleem, opnieuw een service aanvraag gestuurd en weer mijn moederbord op gestuurd. Niet wetende dat het probleem ergens anders lag. Uiteindelijk heb ik mijn processor en RAM geheugen ook opgestuurd op advies van Azerty. Hieruit werd geconstateerd dat het niet lag aan mijn moederbord, mijn processor (overigens niet gekocht bij Azerty) was helaas onstabiel under load... mijn avontuurtje gaat dus verder, maar er is voor mij nu veel meer duidelijkheid dankzij Azerty.

De levering is keurig ingepakt. Het pakketje zou vast wel tegen een (goed) stootje gekund hebben, dit heb ik overigens niet getest met mijn producten nog in de doos.

De verpakking was niet beschadigd, wat ook fijn is en aangeeft dat de verzending met zorg word afgeleverd.

De klantenservice was uitstekend, ze luisterde naar mijn verhaal en dachten ook mee. Ik probeerde mijn problemen met mijn pc zo goed mogelijk te omschrijven als dit niet lukte sprongen ze mooi in zodat ik kon zeggen, 'ja precies'. Het was ook erg fijn dat ze advies gaven, ondanks niet elk product bij Azerty is besteld willen ze het toch graag ontvangen om je op weg te helpen door het bijvoorbeeld te testen.

Scorekaart voor Azerty