Kamera Express

Al enige tijd had ik mijn ogen laten vallen op een LG OLED55E9PLA, vanwege het goede beeld en een geïntegreerde soundbar voor een strakke afwerking. Zo kwam ik bij Kamera Express terecht waarbij ik de TV voor een hele mooie prijs (actie) kon aanschaffen. Bij telefonisch contact werd de TV netjes voor mij gereserveerd en kreeg ik ook per mail de mogelijkheid om de betaling te verrichten. Wel fijn voor zowel de prijs garantie als voorraad garantie, dus dit had ik dan ook meteen voldaan. Diezelfde dag nog had ik de TV opgehaald en werd hij ook nog eens voor mij in de auto geplaatst.

Bij het bellen naar Kamera Express om te vragen naar de beschikbaarheid van de TV, werd ik al snel te woord gestaan via de klantenservice. Zij hadden mijn vraag genoteerd voor Kamera Express Rotterdam Centrum, en ik zou dan dezelfde dag nog worden teruggebeld. Binnen een uur was dit dan ook het geval en kreeg ik een antwoord dat het mogelijk was om de TV nog op te kunnen halen, wat mijn voorkeur had.

Scorekaart voor Kamera Express