AlgemeenDuidelijke website en de winkel in Rotterdam heeft voldoende showroom modellen om iets uit te proberen.
VerzendingSnel geleverd, maar niet op de afgesproken tijd.
KlantenserviceIk heb bij Bax een drumstel gekocht voor mijn 15-jarige zoon. Mijn zoon had een paar dagen nodig om alles in elkaar te zetten en liep uiteindelijk tegen een probleem aan met zijn drumkruk. De hoogteverstelling werkte niet goed. Ik heb dit toen gemeld bij Bax en de kruk met een RMA nummer teruggestuurd. Toen begonnen de problemen. Na 5 weken vakantie kwam ik thuis zonder enig bericht van Bax. Via de email kreeg ik vervolgens doodleuk te horen dat ze de kruk hadden ontvangen, maar zaten te wachten op de "rest". De kruk was onderdeel van een 5-delige set en ze wilden dat mijn zoon z'n hele drum set uit elkaar zou halen (3 enorme dozen met basedrum/snaredrum/toms etc. waar allemaal niets aan mankeerde). Ik heb ze toen geprobeerd te bellen, maar op elk moment is de wachttijd 20+ minuten. Toen maar een boze email gestuurd en ze verzocht (als ze de kruk niet los wilden vervangen) om de kapotte kruk gewoon terug te sturen, zodat ik zelf een oplossing kon zoeken. Dit werd direct geaccepteerd, maar 2.5 week later heb ik nog steeds geen kruk. Ik heb al meerdere keren gevraagd om een update, maar ook mails worden niet (meer) beantwoord. Een van mijn slechtste ervaringen in jaren.