AlgemeenEerder al eens slechte ervaringen gehad met Megekko, waarbij het er op neer komt dat als zij jou defecte artikelen toesturen (DOA), dat jij als consument 3x verzendkosten betaald. Dit komt, omdat ze je retourzending niet vergoeden en daarna geen nieuwe toesturen, maar enkel je artikel crediteren.
Nu toch een tweede kans gegeven, doordat ze alles op voorraad hadden en ik het de volgende dag nodig had. Maar helaas, voor € 2200 aan spul besteld en het is nog niet verstuurd. Dit keer maar een review, want het wordt mij nu Tegekko bij Megekko. Zie klantenservice voor het verdere verhaal.
Gewoon weg niet op tijd, zoals wel is afgesproken. Zie klantenservice.
KlantenserviceGister om 15:24 een order van vele artikelen geplaatst t.w.v. € 2200. Er waren vele shops die het aanboden (ook voor nagenoeg dezelfde prijs), maar Megekko had alles (en voorradig), dus dat was wel lekker makkelijk. Helaas zie ik tijdens de bestelling van één artikel de levertijd naar 2 dagen veranderen, daarom maar meteen even een e-mail gestuurd met dat dit artikel het minst belangrijk is en of ze alles vast willen versturen wat voorradig is.
16:39: Antwoord Megekko, dat zij geen deelleveringen doen. Oplossing was: Het ene niet-voorraad artikel annuleren, zodat de bestelling alsnog VANDAAG weg kan. Lekkere manier om de consument nog meer verzendkosten uit hun zak te kloppen Megekko!
16:50: Antwoord gestuurd: Doe maar, zodat ik toch nog mijn spul morgen heb.
17:00: Nogmaals e-mail gestuurd, omdat ik dat artikel bij een andere shop had besteld. Wel lastig dat ik nu op een creditering moet gaan wachten, maar goed.
18:14: Nog een mail gestuurd, of het nou wel goed ging komen.
20:30: Nog een mail gestuurd, met dat ik het wel zeer vervelend vond dat ik nog steeds geen verzendbevestiging of reactie heb ontvangen.
Nu volgende dag nog helemaal niks ontvangen en ook nog niks met mijn order gedaan op hun website. Het komt er nu dus gewoon op neer dat ik pas maandag/dinsdag mijn spul ga ontvangen, de moeite voor niks heb genomen om een artikel bij een andere shop te bestellen en ik mag weer wachten tot ik dat geld retour ga krijgen.
Voor mij geen Megekko meer, de klantenservice is gewoon te waardeloos voor woorden. Doe er wat aan Megekko!