Doublepoint

Op 10 juni een second change Denon 3500XHR versterker besteld. Op 13 juni na zelf informeren bleek de versterker beschadigd. Men beloofde voor hetzelfde bedrag een nieuwe te bestellen. Zodoende in de periode van juni/juli tot 1 augustus diverse malen gemaild en gebeld. Ben altijd vriendelijk te woord gestaan echter geen levering. Apparaat was in bestelling echter men had geen zicht op levertijden. Na overleg zijn we begin augustus overeen gekomen dat ik mijn geld terug zou krijgen. Na een aanmaning op eigen initiatief, begin september nog steeds geen geld terug. Afgelopen week de rechtsbijstand dan toch maar ingeschakeld. Na een dringend verzoek van de betreffende advocaat deze ochtend, spontaan mijn geld terug. Ook de ervaringen van anders gebruikers herhalend: IK BESTELD ER NOOIT MEER IETS !!!

Er is nooit iets verzonden. Je word van A tot Z aan het lijntje gehouden

Staan je erg vriendelijke te woord, zowel per mail als telefoon. Echter een hoop beloftes die niet waargemaakt moeten worden. Je word achteraf gezien gewoon aan het lijntje gehouden.

Scorekaart voor Doublepoint