AlgemeenIk koop altijd bij Azerty, het is mijn lievelings online shop, helaas ben ik wel erg teleurgesteld deze keer.
Ik heb een bestelling geplaats cpu+moederbord+geheugen.
Daarbij heb ik betaald voor 'service'. Zo zou er een bios update moeten komen en zou de cpu+koeler+geheugen al op het moederbord geinstalleerd worden.
Het gaat om een bestelling die ik op 30-08-2019 heb besteld. het is nu 06-09-2019 en ik heb nog geen eens een mailtje ontvangen met de bezorgdatum.
KlantenserviceDe klantenservice is wel altijd goed bij Azerty. Er is mij ook verteld dat er drukte is in de assemblage. Maar aangezien ik alleen producten heb besteld die al in voorraad waren, en de volgende dag geleverd zouden moeten zijn. Ik het nog steeds veels te lang vind duren.
Goedemiddag,
Bedankt voor je review.
We zijn blij om te horen dat je graag bij ons besteld, maar jammer dat we dit deze keer niet hebben kunnen waar maken.
Het is inderdaad drukker bij onze assemblage afdeling, waardoor er een langere levertijd is op assemblage orders.
We proberen dit z.s.m. te doen maar willen wel de goede kwaliteit kunnen leveren die je van ons gewend bent.
Zou je mij misschien je ordernummer toe willen sturen?
Zo kan ik eventueel voor je kijken of ik meer informatie heb over de levertijd.
Je kunt me bereiken op stijn.loseman@azerty.nl.
Graag hoor ik van je!
Stijn Loseman