Eerst Tweakers, dan shoppen! Bekijk onze selectie van de beste Black Friday deals en voorkom een miskoop door valse kortingen.

Wifimedia

De website is overzichtelijk en makkelijk iets te bestellen of je bestelling in te kunnen zien!

Ik geef 1 ster hier omdat ze gebruik maken van DHL en ik nu al 2x gehad heb dat een bestelling van Wifimedia “verkeerd gesorteerd” is en ik nu al dagen op mijn pakketje zit te wachten. Mijn kabeltjes werden met PostNL verstuurd en die waren perfect op tijd binnen. Willen jullie je enorm goede service echt afmaken, laat DHL gewoon vallen en maak gebruik van PostNL

*Het verzenden van Wifimedia gaat altijd zeer snel en je wordt goed op de hoogte gehouden, de 1 ster is echt omdat ze gebruik maken van DHL

Helemaal top! Telefonisch zijn ze altijd goed bereikbaar voor duidelijk advies. Op mails wordt snel en adequaat gereageerd en er wordt meegedacht in oplossingen of advies. Voor audio kom ik steeds terug bij Wifimedia vanwege hun goede service

Scorekaart voor Wifimedia