Azerty

Van het bestellen tot betalen gaat alles prima, assortiment is zoals altijd goed en groot. Tot zover geen opmerkingen.

En dan gaat het fout, juist bij de ervaring die ik heb met zendingen heb ik gebruik gemaakt een opmerking te plaatsen bij het bestellen.

''Opmerking gaarne een doos om deze behuizingdoos heen de bezorging gaat hier ruw met de pakketten om ivm schade. bedankt

De doos die om meerdere behuizingen zitten zijn zo dun dat je gauw een deuk hebt etc.

PostNL belt ik doe open niemand wel een doos voor de voordeur en dan blijkt dat de handvaten zijn uitgescheurd onderkant zwaar beschadigd boven kant zwaar beschadigd en geen extra doos !!! Niet geluisterd naar de klant zijn wensen.

De order hier 2 dagen voor betrof 3 harde schijven ook hier was het niet goed verpakt, je kon zien dat er getracht is om de hd's te stappelen en dan met een stuk bubblewraps vast te tapen.
Aangekomen hebben de 3 harde schijven de hele rit liggen schuiven over de bodem (werking nog niet getest !)

Dus kom ik in de problemen, behuizing had ik snel nodig, Zaterdag een mail gestuurd naar de service afdeling met het hele verhaal. Ook foto's erbij.

Op Maandag 2 September krijg ik een mail die wederom gebaseerd is op het niet lezen dat blijft een heikel probleem. ipv een sorry etc

''Graag verneem ik van u of de verpakking zijn werk gedaan heeft en het product zelf in goede staat is.
*knip* waarom denkt u dat ik contact opneem, en de gevraagde verpakking niet gedaan word.

Op de foto’s zie ik een beschadigde verpakking bij de handvatten. Echter tot zover niet op het product zelf.
Foto's aan meerdere mensen gemaild om oordeel te vragen, het is juist heel goed te zien, maar goed opnieuw foto's gestuurd (ik zou ook niet weten wat je met deze zo zwaar beschadigde kast nog zou moeten doen, verzenden is al te kostbaar lijkt mij.

Nu Dinsdag 3 September en er word helemaal niets mee gedaan !

Herkansing en dit keer word het heel goed opgepakt door Azerty, PostNL weet ook deze mega goede verpakking zwaar beschadigd aan meerdere kanten te leveren, gelukkig behuizing keurig Dus survey aangepast, voor PostNL een dikke onvoldoende.

Goedemiddag,

Bedankt voor je review.
Ik heb het nagevraagd bij mijn collega van de service.

Hij geeft aan dat er al een nieuwe behuizing naar jou is toegestuurd en dat je die vandaag kunt verwachten. Vandaar dat de serviceaanvraag is gesloten.

Mocht je toch nog vragen of opmerkingen hebben dan mag je altijd mailen naar esmee.heerink@azerty.nl.

Esmee

Scorekaart voor Azerty