AlgemeenIk had speakers gevonden die goedkoper waren dan bij double point. Snel genoeg een kortingscode gekregen. Echter werkte deze code niet goed en werd mijn order geannuleerd. Uiteindelijk andere speakers besteld. Site is verder mooi en overzichtelijk
VerzendingDe site wekt de indruk dat je binnen 24 uur je pakket ontvangt. Het duurde bij mij 4 dagen en ook nog een incompleet! Terwijl om had gebeld of ze op voorraad waren. Elke keer vriendelijk te woord gestaan en werd mij elke keer verteld dat ik ze de volgende dag zou krijgen. Ze liegen gewoon keihard in je gezicht.
KlantenserviceErg vriendelijk, maar je hebt er niks aan. Ga geen valse verwachtingen scheppen.
Update: naar aanleiding van mijn review werd er contact opgenomen en gezocht naar een oplossing. Ik ben positief verrast hoe er met feedback wordt omgegaan. Hier kunnen andere webwinkels nog van leren.
Even reageren op mijn eigen review. Doublepoint heeft meerdere malen een compensatie geboden, maar tot op heden nog niks mogen ontvangen. Na meerdere mails en telefoontjes. Helemaal klaar met dit bedrijf. Zal hier nooit meer bestellen.