Megekko

Megekko is inmiddels mijn favoriete webshop. Ze zijn goedkoop en leveren altijd op tijd de spullen af. De website werkt zoals je mag verwachten en is snel.

Tot nu toe altijd op tijd geweest.

Ik heb nu al 2 keer besteld waarbij ik de code van het gratis aanbiedingproduct (van een bieropener tot een usb-stick) niet kon invoeren. Niet dat ik het niet nodig had, maar als die codes niet werken, zet ze dan ook niet in de nieuwsbrief. Ik kreeg ooit als reactie dat ze het achteraf niet meer kunnen toevoegen, en dus dat ik pech had.

Verder wel goede ervaringen met de klantenservice verder overigens.

Nog een tip: als iemand een mobo, cpu, geheugen, ssd etc besteld, zou je er vanuit kunnen gaan dat diegene dat ook samen gaat gebruiken. Een waarschuwing als je dan een koeler vergeet mee te bestellen (bijvoorbeeld bij de i7 9700 boxed zit ondanks de ‘boxed’ geen koeler bij) zou je daar misschien automatisch een hint over kunnen geven. Ik heb de koeler bij een winkel gekocht, omdat ik niet nog eens op een bestelling wilde wachten. Misgelopen kans voor mijzelf en megekko.

Scorekaart voor Megekko