Azerty

ik heb 2 producten bij hen besteld 16 GB geheugen and een beeldscherm.. Het geheugen besteld zou de volgende dag bij mij zijn.. Helaas niet kreeg melding postNL dat ze mij gemist hadden Terwijl ik gewoon aanwezig was volgende dag geleverd zou worden Azerty gebeld maar die konden mij ook niet helpen het product dezelfde dag nog geleverd te hebben dus wachten tot volgende dag… weer wacht en weer ! ! we hebben u gemist toen post NL meisje zelf gebeld kon depot niet bereiken werd niet opgenomen..ik was hels daar er een klant zat te wachten op zijn PC. meisje van post nl verteld dat ze een nutteloze baan heeft daar ze eigenlijk niemand kan helpen. Monitor zou binnen 4 dagen geleverd worden na aanvraag bij Azerty vanwege geheugen niet geleverd blijkt dat ook die niet geleverd kan worden en geen 4 dagen maar 16 dagen zal duren.. :( kan echt niet!

Komen levertijd op website niet na + hebben totaal geen controle over Post NL over wat zij doen

Zij kunnen lever problemen niet oplossen oook niet op zon manier dat de klant toch een tevreden gevoel heeft als iets niet lukt.
Uiteindelijk op deze review een reactie gehad met een kleine korting en een snellere levering (nog af te wachten) jammer geen betere afloop gekregen. wel een kleine korting gekregen. maar levertijd niet

Goedemiddag,

Bedankt voor je review.
Wat vervelend om te lezen dat je problemen met de levering en levertijd hebt.
Zou je het ordernummer naar mij willen mailen, esmee.heerink@azerty.nl?
Dan ga ik even meekijken.

Esmee

Scorekaart voor Azerty