ALTERNATE.nl

Er werd voor mijn probleem op geen enkele manier meegedacht, de behulpzaamheid was zeer ver te zoeken!

2 GPU's besteld op vrijdag middag, op de website stond dat ze zaterdag geleverd zouden worden. Ook 2 fans er gelijk bijgedaan. Ook bij de fans heb ik geverifieerd of ze zaterdag zouden worden geleverd, dat was het geval.

Vrijdag geen verzendbevestiging meer gehad, dus zaterdag ochtend gebeld.... Fans waren toch niet op voorraad, dus niets is verzonden. Er kon nog geen mail vanaf, nu de order laten splitsen, dus ik krijg het pas maandag.

We zouden dus ook niets gehoord hebben over wanneer het WEL geleverd zou worden.

Mijn GPU is overleden, dus we wilden het echt zaterdag hebben, daarop voor Alternate gekozen... wat een fout.

Ik heb meteen gebeld naar de klantenservice toen ik zaterdag ochtend nog steeds geen verzendbewijs had... Veel " we kunnen het nu niet meer voor vandaag verzenden" en " jammer maar helaas" gehoord, verder niets.
0.0 meedenken aan een oplossing.

Zij gaven aan dat het er zaterdag zou zijn, dus van de levertijden kun je gewoon niet uit gaan.

Ontzettend jammere ervaring !

Vriendelijk bedankt voor je review.

Uiteraard begrijpen wij dat deze situatie erg vervelend voor je is. Echter worden bestelling pas verzonden wanneer alle componenten daadwerkelijk op voorraad zijn. Omdat de fans uit jouw bestelling niet direct leverbaar waren, is de bestelling dan ook tegengehouden.

Wel is het fijn om te vernemen dat de zending voor je gesplitst is, zodat je de componenten welke wel op voorraad waren sneller in ontvangst kan nemen.

Zou je ons willen voorzien van een klant/ordernummer in een privé bericht, zodat wij kunnen kijken wat wij je voor tegemoetkoming kunnen aanbieden.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl