Mobiel.nl

744 producten en 1.341 uitvoeringen

Prijs telefoon ging 12 euro omhoog tijdens bestelling. Bij selecteren 185. Bij afrekenen opeens 197. Een soort oplichting dit.
Ik laat mij niet naaien door Mobiel.nl en heb de bestelling gecanceled. Ik koop hier dus nooit meer iets.

Als ik de andere reviews lees geloof ik dus nooit dat die echt zijn. '...Super site met fantastische prijzen...' etc., ja sure dat schrijft een klant natuurlijk echt niet.
Hoe meer ik lees hoe erger het wordt. Beste Tweakers hier hebben wij toch helemaal niets aan. De beoordeling van de winkels is voor mij nu wel waardeloos geworden.

Bedankt voor onderstaande reactie hoor mobiel.nl. Ik heb er meer aan als jullie stoppen met de nep reviews zodat ik een eerlijke winkel vergelijking heb. Alvast bedankt.

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het plaatsten van je review. Wat vervelend dat de prijs versprong tijdens het afrekenen. Wellicht heb je tijdens een prijswijziging een bestelling geplaatst. Zou je jouw klacht per e-mail kunnen doorzetten onder vermelding van jouw ordernummer en "klacht tweakers" naar aftersales@mobiel.nl? Wij zullen via die weg jouw klacht in behandeling nemen.

Het team van Mobiel.nl

Scorekaart voor Mobiel.nl