AlgemeenFoutieve prijs op website, leveren toch voor die prijs. Resultaat: ik kon voor een prikkie de nieuwe Asus ROG Swift PG27UQ kopen. Prijsverschil van ~40% dus Kuus is blij. Alles voor een glimlach :-)
VerzendingZelfde dag verstuurd, dag erna geleverd. Dikke prima.
KlantenserviceHet begon allemaal bij de webshop. De game monitor (refurbished) stond daar voor een prijs waarvan iedereen zou denken "dat kan toch niet". Na een paar keer control+F5 en verschillende browsers geprobeerd te hebben bleek het toch waar - de monitor stond daar voor bijna de helft van de gangbare prijs.
Ik dus meteen bestellen. Helaas werd het verkeerde product verstuurd. Ik balen en dacht al dat het te mooi was om waar te zijn *sad Kuusje was sad*.
Ik naar de fysieke winkel, vraag om een vervangend product. Prima, zou geleverd worden. Toen 's avonds zag ik dat Coolblue adviseerde om het vervangende product te reserveren. Ik dacht "laat ik nou voor de zekerheid even naar de winkel gaan om de discussie voor te zijn."
Toen werd daar duidelijk wat er bij hen in de webshop stond. EHBO lijn gebeld, Filiaalmanager erbij. Conclusie - zij hielden de fout aan hun kant - ik kon voor een prikkie de Asus ROG Swift PG27UQ kopen. Wel een refurbished (die ik in de 1e instantie had besteld) maar dan nog - 60% van de marktwaarde met garantie.
Op geen een moment kreeg ik de indruk dat ik onder druk werd gezet of dat mij iets werd verweten. Ook pushde zij me niet om te kiezen voor geld terug. Zij hielden de fout aan hun kant met als gevolg dat Kuus een Asus ROG Swift PG27UQ rijker is.
Coolblue gaat het bestelproces evalueren.