Azerty

Moest nog ouderwets een account aanmaken om een bestelling te kunnen plaatsen. Verder verliept het bestelproces zoals je mag verwachten. Prijzen echter exclusief service.

Shop prijst zichzelf om hun service. Die service moet echter je wel extra voor betalen.

Vooraf aan mijn bestelling gemaild of eea compatible met elkaar was, dat was helaas niet zo maar dat kon tegen betaling wel geregeld worden. Het kan aan mij liggen maar als ik spullen koop die met elkaar horen te werken en dat blijkt op moment van aankoop niet het geval te zijn, waarom moet ik daar dan extra voor betalen? Echte computerwinkel of dozenschuiver? Omdat dit geen onderscheidende factor meer was heb ik mijn volledige systeem (op 1 item na) elders besteld.

Goedemorgen,

Wat vervelend om te horen dat de service niet naar wens is.
Wij hanteren geen servicekosten als het gaat om advies voor een bestelling, dit hebben wij nooit gehanteerd.
Omdat ik mogelijk wil kijken naar een oplossing maar geen ordergegevens heb, verneem ik dat graag per mail wat de ordergegevens zijn, dit zou je kunnen sturen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl.

In afwachting op jouw reactie.

Michiel van Aartsen

Scorekaart voor Azerty