Algemeenik heb recent de bestelde Chromecast audio volgens afspraak ontvangen. Het viel me meteen op dat de verpakking al eerder was opengemaakt; het boekje en de beschermende folie miste. Wellicht was dit apparaat al een keertje teruggestuurd? Helaas kwam ik ook niet door de installatie heen. De setup blijft hangen bij het verbinden met het wifi netwerk. Ik heb het getest met twee locale netwerken en beide mislukte. Ter info, ik heb vele andere apparaten prima verbonden dus de netwerk settings en wachtwoord is prima in orde. Ik kan alleen maar tot de conclusie komen dat me een defect, tweedehands apparaat is opgestuurd.
VerzendingHet terugsturen van het defecte en gebruikte product was op mijn eigen kosten aangezien dat de voorwaarden zijn van dit bedrijf. Die kosten mag ik dus ook nog slikken.
KlantenserviceReactie van Megekko;
Bedankt voor je reactie en feedback. Wat vervelend om te horen dat je ogenschijnlijk een gebruikt artikel hebt ontvangen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, en dat probleem willen we graag voor je oplossen. Wellicht had het handig geweest als je ons van een mailtje had voorzien in plaats van direct een bad review te schrijven, zonder enig contact. Als je een reactie hierop geeft inclusief je ordernummer dan gaan we je probleem oplossen. Graag vernemen we je reactie. Met vriendelijke groeten, Nicky Team Megekko