Kamera Express

Bij kamera express een oled tv besteld. Bestellen via de mail ging zeer snel voor een scherpe prijs. Levering was ook goed. Echter vervolgens een defect aan de tv ontdekt, (wat achteraf geen defect bleek te zijn). Hierop contact opgenomen met de klantenservice. Dit verliep niet lekker aangezien het uiteindelijk een week heeft geduurd voordat de tv weer opgehaald werd. Ik moest hier ook nog 3 achteraan bellen. Uiteindelijk is het wel weer netjes opgepakt en is het defect verholpen. Maar de klantenservice kan echt beter!

Er wordt tijdig contact met je opgenomen om een tijdsafspraak te maken, goederen worden ook binnen dit tijdstip geleverd

Er werd verzocht om een defect direct te melden. Dit heb ik gedaan waarop ik verwacht dat er dan ook binnen 24 uur contact met mij opgenomen wordt. Dit gebeurd echter niet, ik moest hier zelf 3 keer achteraan bellen voordat er wat gebeurde. Ik ben wel iedere keer netjes te woord gestaan maar het verdiend niet de schoonheidsprijs.

Scorekaart voor Kamera Express