AlgemeenIn principe ws het makkelijk te zoeken (via tweeakters.net) en te bestellen. Maar dat is ook wat ik van een webshop verwacht.
VerzendingDe slechte beoordeling heeft niet zoveel te maken met azerty. Maar met het feit dat ik bij de order heb aangegeven dat dit niet afgeleverd mocht worden bij de buren. Azerty heeft dit blijkbaar gecommuniceerd met PostNL. Maar toch is het pakket door de bezorger bij de buren afgeleverd. Met als gevolg dat de doos beschadigd is, ik weet niet wie wat beschadigd heeft en de hdd niet goed functioneerd.
KlantenservicePer e-mail is het proces geautomatiseerd en verloopt niet snel. Redelijk traag eigenlijk. Telefonisch is het beter maar de communicatie is naar de klant toe niet duidelijk. Als het een doa is dan wens ik als klant niet te horen dat we dit eerst gaan onderzoeken en dan komen we wel een keer bij u terug. Ik wacht de afhandeling van mijn klacht nog even af. Maar het gevolg is denk ik dat ik niet meer bij azerty zal gaan bestellen.
Update: 8 september.
Een week na de bevestiging van ontvangst door azerty kwam de bevestiging dat de schijf inderdaad niet goed was en een nieuwe zou verstuurd worden. Die kwam na twee dagen. Maar ook deze schijf vertoonde bad sectors bij de eerste controle. Conclusie van dit alles is dat ik geen vertrouwen meer heb in azerty. En ik zal nooit meer iets bestellen hier. Zeker omdat ik een andere review las waar alles werd gedaan om voor een snelle afhandelingna een zelfde probleem. Nu is het alleen nog even afwachten hoe snel het bedrag wordt terug gestort. En gezien de eerdere ervaringen mbt terugkoppeling heb ik daar geen fiducie in.
Goedemiddag,
Bedankt voor je feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we jouw ordergegevens niet achterhalen. Zou je daarom zo vriendelijk willen zijn jouw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
Sem