Max ICT B.V.

levertijden kloppen niet, service ver onder de maat en zeer slechte berichtgeving. Ik wacht op een kleuren tv die ze voorlopig niet kunnen leveren. Ze leggen de schuld bij de leverancier neer maar daar heb ik als consument niets aan. Pas dan je levertijden aan op de website of kom met een alternatief. Zo kun je niet met klanten omgaan. Een excuus krijg je niet te horen van de helpdesk. Ik heb de order geannuleerd en de tv besteld bij coolblue. Deze was er een dag later al. Ik bestel hier niets meer.

Als je zelf geen contact opneemt over de lange levertijd van een product dan hoor je niets van de klantenservice. Ook excuses dat het zo lang duurt krijg je niet te horen. Vindt ik niet erg klantgericht. Ze zijn wel goed bereikbaar.

Beste GeraldV,

Bedankt voor je review.

Wat vervelend om te horen dat we je niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen en dat het product niet naar de verwachte levertijd is geleverd. Onze excuses voor het ongemak.

Mogen wij je vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review? Dan zullen je gegevens erbij worden gepakt en kunnen onderzoeken waarom de levertijd niet gehaald is volgens verwachting.

Mocht je verdere vragen hebben, dan horen wij dit natuurlijk graag.

Marcel - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops