AlgemeenIk was van plan mijn eerste pc te gaan bouwen in een case die niet zo veel verkocht werd. Ik had hem eerst besteld bij een andere winkel maar dat duurde uiteindelijk te lang dus ben ik gaan rondbellen naar andere winkels om te kijken wie hem de volgende dag kon leveren aan mij. Freezing hardware had er gelukkig nog 1 op voorraad en kon die dus de volgende dag binnen zijn. Uiteindelijk heeft het 1 dag langer geduurd (dit kwam door postNL en niet door freezinghardware) maar ben heel erg blij met het product en de service👍🏼👍🏼
VerzendingDe levering verliep goed kwam netjes in een goed verpakte doos aan en is zonder beschadigingen geleverd. Wel 1 dag later maar zoals ik al eerder zei dit was de schuld van postNL
KlantenserviceIk heb 2 keer gebeld met de klantenservice 1 keer omdat ik ging rondbellen voor de beschikbaarheid en 1 keer om te vragen wat de problemen waren waardoor de levering vertraagd was. Allebei de keren heel erg goed en vriendelijk geholpen. Ik ben heel erg tevreden over deze winkel en ga hier dus zeker in de toekomst meer bestellen👍🏼