Coolblue.nl

Geen glimlach meer bij CoolBlue - AANPASSING
Bestelling met 'same day delivery' tegen extra betaling (!) wordt niet bezorgd. Levering blijkt na 5 uur wachten laat op de avond plotseling te zijn geannuleerd.
CoolBlue zendt zelf geen bericht dat levering is verdaagd. CoolBlue Klantenservice onderneemt geen enkele actie.
Ook nieuwe leverafspraak (wederom als laatste in de rij) wordt niet nagekomen. Cool Blue Klantenservice onderneemt ook nu geen enkele actie.

AANPASSING
Na een week heeft CoolBlue op onze klacht gereageerd en verontschuldigingen aangeboden en ons een tegemoetkoming geboden, we beschouwen de kwestie hiermee als afgedaan.

Ook nieuwe leverafspraak (wederom als laatste in de rij) wordt niet nagekomen.

AANPASSING

Klantenservice onderneemt geen enkele actie bij uitblijven same day delivery..
Ook nieuwe leverafspraak wordt niet nagekomen. Cool Blue Klantenservice onderneemt ook nu geen enkele actie.

Scorekaart voor Coolblue.nl