Azerty

Ik wist toen ik mijn videokaart (https://tweakers.net/pric...r-gaming-oc-white-8g.html) bestelde dat het even kon duren. Maar het duurde langer dan verwacht.

De service van Azerty is iets wat me nog nooit is overkomen. Elke week die de leverancier vertaagd was heeft Azerty me persoonlijk (soms via mail soms via telefoon) op de hoogte gebracht van de situatie en telkens werd er gekeken naar alternatieven om mij tegemoet te komen. Vanwege mijn witte kast had ik helaas mijn ogen gezet op die moeilijk te verkrijgen "White" editie. Iedereen kan zich voorstellen dat drie weken wachten op je nieuwe computer een eeuwigheid kan duren en dat op de hoogte gehouden worden erg fijn kan zijn.

Speciaal om de heren en dames van Azerty te bedanken heb ik daarom deze review geschreven. Zij hebben het voor mij mogelijk gemaakt om iets super frustrerends als te lang wachten op uitlevering om te kunnen zetten in een fijne ervaring!

Scorekaart voor Azerty