ALTERNATE België

23/11/2017 een DXRacer Sentinel gaming chair gekocht t.w.v. 450 euro. niet direct de goedkoopste maar ze hadden deze in voorraad.
02/08/2019 de pomp begeeft het. Na enig opzoekwerk blijkt dat dit wel eens kan gebeuren en dat dit onder garantie valt.
05/08/2019 met de pomp naar Alternate en daar zegt men dat ze geen garantie geven. Hierna heb ik contact opgenomen met DXRacer Europe die mij melden dat dit wel onder de garantie valt en dat ik terug contact moet opnemen met Alternate. Dit doe ik dan ook via hun website.
13/08/2019 nog steeds geen reactie van klantenservice. Even via twitter gevraagd en als reactie: "Hi, het kan met momenten drukker zijn dan normaal. Onze collega's doen hun best om alle oproepen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Excuses voor het ongemak!"
20/08/2019 nog steeds geen reactie, nogmaals via twitter contact gezocht en alweer hetzelfde antwoord: ze geven geen garantie. Nogmaals gemeldt dat de fabrikant de schade reeds gezien heeft en per mail bevestigd heeft dat het wel onder garantie valt...

Om te verkopen zijn ze wel goed maar qua garantie zijn ze waardeloos.

Alternate is niet de naam van de winkel maar een suggestie: koop regelmatig ergens anders.

Om te verkopen zijn ze wel goed maar qua garantie zijn ze waardeloos.

Scorekaart voor ALTERNATE België