AlgemeenAzerty heeft een zeer uitgebeid assortiment met scherpe prijzen. Shoppen was niet nodig toen ik voor mijn zoon een budget game PC wilde bouwen. Ik heb alle onderdelen die ik nodig had daar besteld.
VerzendingIk bestelde dinsdagavond en woensdagochtend werd de bestelling afgeleverd. Ik heb nog nooit iets zo snel ontvangen.
KlantenserviceIk had een bijna compleet systeem bij Azerty besteld, op een voeding en SSD na. Deze voeding zetten mij helaas op het verkeerde been. Hij begaf het deels 10 minuten na de eerste keer opstarten. Hierdoor leek het daarna
net alsof het systeem wel aanging, maar geen beeld gaf. Daarom sloot ik in eerste instantie uit dat het aan de voedig kon liggen. Ik heb het moederbord, geheugen in processor opgestuurd naar Azerty. Die hebben het geheel 17 uur lang een stresstest laten draaien, maar konden geen probleem vinden. Ik kreeg de onderdelen teruggestuurd. Er zat zelfs pasta bij voor de koeler/processer. Echt super service!!! Later een nieuwe voeding bij Azerty besteld en alles was opgelost. Ik ben super tevreden over de klantenservice. Hier kunnen veel bedrijven iets van leren.