MediaMarkt

Twee tablets gekocht in de merkenweek van de MediaMarkt (15% korting). Nu exact twee weken geleden besteld, zou binnen 2 a 3 dagen bezorgd worden. Tot op heden niets gebeurd. Ik ben al sinds vorige week aan het bellen, maar ik krijg steeds slechts het antwoord "het product ligt op voorraad in ons magazijn, de vervoerder heeft het nog niet meegenomen".

Enig alternatief is dat ik mijn geld terugkrijg. Dit vindt ik te makkelijk, als de MediaMarkt een belofte maakt om binnen een paar dagen een product tegen korting te kunnen leveren, moeten ze deze wel binnen het redelijke waar kunnen maken.

Zie algemene toelichting. Tot op heden heb ik niets ontvangen, ook geen bericht over de status van de bestelling. Laat staan een zinvolle prognose wanneer ik mijn bestelling thuis kan verwachten.

Steeds wordt hetzelfde verhaal opgehangen zonder iets te kunnen doen of een zinvolle uitspraak te kunnen doen over wanneer ik de bestelling kan verwachten. In het verhaal wordt altijd eerst verwezen naar 'de vervoerder' die het pakketje nog niet heeft opgehaald, daarna 'inmiddels is het product weer op voorraad' (terwijl volgens de website het product altijd al op voorraad is geweest).

Scorekaart voor MediaMarkt