Megekko

Ik kocht een Z390 Moederbord. Dit werkte niet. Ik moest de terugzendkosten (16 euro) zelf betalen (1 week voor het product bij hun aanvaard is). Dan zou het binnen 3 werkdagen behandeld worden, volgens de site. Dat blijkt nu 12 werkdagen geworden zijn !!!
Als je een mails stuurt voor een vraag krijg je enkel standaardantwoorden die gecopy-paste lijken te zijn.
Voor de retour verwerkt is (dan ben ik nog niet zeker dat ik terugstorting of nieuw product krijg), zijn we bijna een maand verder!
Ondertussen vervalt de terugzend-optie op alle andere producten die ik gekocht heb, ook al kan ik die niet testen zonder moederbord.

Concreet heb ik dus 10% van mijn product aan verzendkosten betaald, moet ik 17 werkdagen wachten voor mijn zending van a tot z verwerkt is, ben ik al die tijd niet zeker of ik nu eigenlijk wel een nieuw product/terugbetaling krijg.

Ik bestelde ook een ramkitje (andere levering). Dit zou op datum x aankomen. Op datum x komt er niets toe. Ik moet zelf aan megekko vragen waarom het niet is toegekomen. Blijkt dat de leverancier het te laat geleverd heeft en zij dus ook pas later kunnen leveren.
Het had goed geweest om mij hiervan gewoon op de hoogte te brengen, dan had ik niet een dag in verwachting gezeten.

De klantendienst antwoord in standaard antwoorden, niet toegepast op jouw situatie.

Scorekaart voor Megekko