AlgemeenGeen service met een glimlach dit keer. Product besteld (mooie tweede kans), bestelbevestiging, maar product wordt toch niet geleverd. Helaas pech gehad, geen alternatief aanbod.
VerzendingWel betaald niets verzonden, de webshop heeft gewoon geld geind maar levert geen product. Dit moet ibij een goede webshop niet mogelijk zijn. Het product is er wel of niet. Ze laten me bestellen tm betaling, Maar leveren ho maar.
KlantenserviceVroeger toen Coolblue nog kleiner was en nog echte service met een glimlach bood ging ook niet alles goed, maar werd je op zijn minst snel geholpen, bleef iedereen vriendelijk en kreeg je op zijn minst een goede oplossing of compensatie in enige vorm. In dit geval heb ik eerst een mislukte order gehad, ondanks het feit dat ik het product beteld heb heeft toch iemand anders het tegelijkertijd kunnen bestellen. Omdat ik een paar honderd euro heb betaald maar gelijk gebeld, heb ik meer dan 22 minuten in de wacht gehangen en wordt mij verteld dat ik te laat was voor de mooie (tweedekans) aanbieding en de gedane overeenkomst (en leververplichting voor Coolblue) niet meer bestond. Ik kon na een paar dagen geld terug krijgen en er was geen alternatief voorhanden of korting op een nieuw product mogelijk.