AlgemeenPrima overzicht en prijzen. Het is altijd even kijken welke webshop de beste prijzen heeft en vaak is dat Megekko.
VerzendingHelaas in een fout in hun crm systeem is het naar het oude adres gestuurd en daar bij de buren afgeleverd. Vorige bestellingen kwamen prima aan bij ons huidig adres (je kan maar 1 adres bij je klant portaal hebben), echter dus verkeerd gegaan.
KlantenserviceNadat het geconstanteerd is gelijk gemaild dat er iets verkeerd is gegaan en kon daar netjes bewijsje van sturen. Nieuwe adres is op de 7e etage en in een toren. Enfin mail gestuurd, reactie ontvangen: Sorry maar er is getekend bij de buren dus je moet het zelf ophalen.
Echt 0.0 meedenken en nu kan ik een flink stuk gaan rijden om een pakketje op te halen.
Helaas in het verleden ook al keer gezeik mbt een product waar ik niet tevreden over was alleen die had ik op kantoor laten bezorgen als consument. Heel naar mailtje gekregen dat het zakelijke aankoop was en pech had. Weer bewijs moeten sturen en na heen en weer mailen toch maar het product gecrediteerd.
Ik vind het jammer dat wanneer er gedonder is ze geen verantwoordelijkheid nemen.