AlgemeenBestel eigenlijk alleen nog online want de winkels zijn een drama
Afgelopen januari een 4TB WD SE elements HDD besteld. Website is een drama om Chrome mobile en blijft vaak hangen op het laad wieltje dus als ik wat bestel moet ik naar de PC toe.
Maargoed bestelling gelukt, en snel geleverd en factuur netjes digitaal in je account download maar als PDF voor de administratie
Snel verzonden, zoals aangegeven volgende dag in huis.
2e bestelling (zie hieronder bij klantenservice), idem de volgende dag in huis. Maaaar...wie verzint het om een externe HDD in de verpakking los in een doos te doen en zo te verzenden. Doe er even een laag bubbel plastic omheen of wat opvul materiaal!
En 2 weken geleden overleed de WD Elements opeens
Retour procedure was wat lastig te vinden maar het is gelukt en het is vrij bijzonder vond ik. Niets aanmelden, RMA nummer ofzo.... nee gewoon factuur uitdraaien, beschrijving van het probleem/defect er bij en product opsturen naar antwoordnummer...op hoop van zegen.
Maandag verstuurd, dinsdag bevestiging dat het ontvangen was Inc. foto's van de doos en inhoud!
Woensdag bericht dat ik het aankoopbedrag terug zou krijgen, afgelopen maandag geld terug!
4 sterren omdat het vindbaar maken van de procedure beter kan en geen termijn vermeld is wanneer het geld terug komt.
Desalniettemin goede ervaring zo op deze manier, dusdanig dat ik direct een nieuwe schijf bij ze besteld heb.
(Zie verzending).