AlgemeenDe website/shop van Megekko ziet er verzorgt en overzichtelijk uit. Zowel op de site als in de nieuwsbrief gebruikt men dikwijls humor die ik persoonlijk zeer kan waarderen. Zelfs de verpakking van Megekko ontkomt niet aan deze humor. Zo was op mijn laatste bestelling de waarschuwing te zien dat ik de doos niet met een kettingzaag mocht openen.
Wat ik persoonlijk fijn vind is het ruime assortiment. Ondanks Megekko niet altijd de goedkoopste is in Pricewatch heb ik er graag een aantal euro extra voor over om zoveel mogelijk artikelen bij dezelfde aanbieder af te nemen. Wel zo makkelijk om het bij je thuis te krijgen en contact op te kunnen nemen mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn.
Wat dat laatste betreft heb ik bij Megekko nog geen problemen ondervonden met de geleverde producten. Top! Mocht er toch iets mis zijn met je bestelling dan kun je op verschillende manieren in contact komen met een medewerker van Megekko. Ondanks dat Megekko een klacht het liefst via e-mail of post (ja, zelfs dat bestaat nog in 2019) ontvangt kun je in Breda ook langs een fysiek servicepunt.
Mijn bestelling kwam tot stand d.m.v. meerdere linkjes via Pricewatch en werkte prima. De meeste producten die je bij Megekko besteld heb je de volgende dag al in huis. De prijzen op de site zijn incl. BTW en voor verzending binnen Nederland betaal je altijd 'maar' 3,95 euro.
Het betalen van je bestelling kan op 5 manieren. Naast iDeal en creditcard kun je bij Megekko ook betalen via Bancontact, Klarna en PayPal.
Mijn producten waren prima verpakt en zijn keurig aangekomen. Wat dat betreft blijkt de combinatie Megekko en PostNL binnen Nederland een goede keuze.
Tijdens het afronden van je bestelling kun je aangeven welke verzendmethode je voorkeur heeft. Zo kun je je bestelling laten afleveren op het factuuradres maar je kunt er ook voor kiezen om een alternatief adres op te geven of je bestelling op te halen bij een PostNL afhaalpunt.
Voor een paar euro extra kun je aangeven dat je je bestelling tussen 18:00 en 22:00u wenst te ontvangen of, indien je niet lekker overweg kunt met je buren, expliciet aangeven dat je pakket niet bij de buren mag worden afgegeven als je niet thuis bent...
Een ochtendlevering voor 10:00u kan ook maar daar betaal je wel een aardige duit extra voor. Deze service kost je bijna 20 euro extra.