AlgemeenOfferte gekregen voor een compleet en geassembleerd systeem en betaald op 14 Juli, bevestigd door Alternate op 15 Juli.
De eerste week stond bij de orderstatus dat niet alle onderdelen op voorraad waren. De tweede week geeft de orderstatus "Uw bestelling wordt door onze afdeling logistiek verwerkt" aan. Na een week gemaild met de vraag wat de daadwerkelijke status is, waarop aangegeven wordt dat het erg druk is en er geen status update kan worden gegeven. Weer een week later opnieuw gevraagd wat de status is, met opnieuw dezelfde argumentatie, druk, tevens de melding "Alle producten worden momenteel verzameld voor assemblage. Vervolgens wordt uw systeem in de wachtrij gezet voor het assembleren van uw systeem."
Moeten na 3 weken de onderdelen nog worden verzameld?
Zijn er bepaalde onderdelen die slecht worden uitgeleverd?
Zo ja, dan hebben we toch de optie om alternatieven te bespreken?
Wat is nu de status???
Jammer dat de communicatie en status zo gebrekkig zijn.
Midden juli tot nu is voor de computer business een mindere tijd, dat is normaal, dus ik denk dat de aangegeven drukte niet de daadwerkelijke oorzaak is.
Geen enkel indicatie over de status van het bestelde produkt, er wordt alleen aangegeven dat het druk is. Als je de reactie bekijkt, lijkt het er op dat men niet de moeite om aan de hand van het ordernummer te kijken wat de status is.
Na contact met Alternate aan de hand van deze review, is het systeem binnen 3 dagen afgeleverd. Een fan van de processor koeler lag wel los in de kast..
Goedemiddag,
Wat enorm vervelend dat het zo is misgelopen met de assemblage.
Het excuus wat gebruikt is in verband met drukte ligt iets genuanceerder. Alternate heeft haar gehele logistiek verhuisd naar een nieuwe en grotere locatie, waardoor er tijdelijk een enorme druk is komen te staan op onze logistiek. Een aantal bedrijfsonderdelen zoals assemblage bevinden zich nog in het oude gedeelte waardoor er mogelijk vertraging kan ontstaan. Uit eindelijk zullen alle productie onderdelen onder één dak werken waardoor wij onze service nog beter kunnen maken dan u van ons gewend was.
Wij willen kijken of wij je kunnen helpen en zouden daarvoor je ordernummer graag willen ontvangen in een privébericht.