AlgemeenBij aankoop van een b-stock speaker werd er geen stroomadapter meegeleverd, terwijl in de omschrijving van het product stond dat die zou moeten worden meegeleverd. Nadat ik de klantenservice gebeld heb en zwart op wit via de mail bevestigd heb gekregen dat dit er inderdaad bij stond, werd ik afgewimpeld met het excuus dat de adapter niet op de foto stond. Foto's zijn volgens Bax lijdend bij b-stock producten, maar ik vind ik dat ik er vanuit mag gaan dat er een adapter bij elektrische apparaten geleverd wordt. Vooral omdat dit dus wel in de omschrijving stond. Ik heb voor 28,- euro ergens anders een adapter moeten kopen, omdat Bax mij niet tegemoet wil komen.
Los van het feit dat Bax juridisch vast gelijk heeft, denk ik dat Bax ook wel inziet dat dit geen service is. Als de adapter mist mag je dat toch in koeienletters bovenaan het artikel zetten? In dat geval had ik deze speaker ook niet gekocht en was dit probleem er niet geweest.
Geleverd op het beloofde moment bij een DHL punt.
KlantenserviceGeen oplossing, niet zoals beloofd contact met me opnemen en een totale onwelwillendheid om met me mee te denken. Persoon aan de lijn was hartstikke aardig, maar de manier waarop Bax met klanten omgaat is niet normaal.
Beste heer/mevrouw,
We hebben jouw review via meerdere websites mogen ontvangen en daar een reactie op gegeven.
Indien we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.
Met vriendelijke groet, Bax Music