Coolblue.nl

Tot een jaar (misschien 2) geleden één van de winkels waar service op 1 stond. Maar tegenwoordig zijn bijna al mijn bestellingen (via Dynalogic) te laat en als je klaagt mag je 72 uur wachten voordat je überhaupt reactie krijgt. Ook: waar je vroeger een goede oplossing kreeg voor een defect binnen garantie, wordt je product voortaan keer op keer op en neer naar de fabriek gestuurd ookal krijgen die het defect niet gerepareerd.
Coolblue was nooit de goedkoopste, wel de beste. Dat is tegenwoordig echt niet meer het geval.

Ik kies meestal voor levering op afspraak (dat gaat via Dynalogic) maar dat is meer miss dan hit. Inmiddels heb ik al zo'n 5 keer geklaagd maar er veranderd niks. Over het algemeen krijg je je bestelling uren later dan afgesproken.

Tegenwoordig krijg je gelijk een auto-reply waarin aangegeven wordt dat antwoord 72 uur kan duren. Dat is niet de service waarmee ze groot zijn geworden.

Scorekaart voor Coolblue.nl