Informatique

slechte reparatie service,
techneuten daar weten helemaal niks,
3x dode aorus master x570 moederboorden door fout in cpu,
ze beschadigen meer dan dat ze repareren,
gigabyte omgerolen for asrock taichi x570 maar ook daar is het een en ander mis mee,

klanten service is goed,
maar die techniche diesnt niet,
3x een dode aorus master x570 door fout in cpu,
en ze gaven maar onderdelen de schuld zoals ram en psu omdat die niet nieuw waren,
maar echter was dat het niet, heb omgerolen voor asrock taichi x570, maar ook daar is het een aen ander mee mis, usb3.0 werk niet naar behoren, een ratelende chipset fan, en beschadicht, ook hebben ze wat onderdelen beschadicht van mijn en dat waren nieuwe onderdelen . ik vind dit zo slecht , na 2e keer zou je toch cpu+ mouederboord vervangen ? maar nee, er kwam nog een 3e keer en heb nieuwe ram amd certificated aan moeten schaffen en een nieuwe psu , en daarna zeiden ze, we begrijpen het niet wat er mis is, en we kunnen je een andere optie bieden, en asrock taichi of asus of msi ,

ben nu al een paar weken verder , en heb nog geen ees kunnen genieten van mijn nieuwe pc

als deze winkel zo goed scoord op tweakers vind ik het raar dat alles zo slecht en moeizaam gaat daar

Scorekaart voor Informatique