Bax-shop.nl | Bax Music

Site is duidelijk nette foto’s, product omschrijving bestellen gaat makkelijk zoals je mag verwachten en de verstuurde mails zijn duidelijk.

Dag later dan aangegeven maar dat ligt aan DHL

Een inklapbare gitaar standaard besteld. Helaas niet de volgende dag in huis maar dat kan natuurlijk aan DHL liggen. Tot zo ver geen problemen.
Op het moment van uit pakken viel mij al op dat de onderdelen niet in elkaar passen. Zat ook zonder enige bescherming, beschrijving , gebruiksaanwijzing of verpakking in de verzend doos. Alsof het er zo in gegooid was.
Na het vergelijken van de foto op de site blijkt dat er een groot deel ontbreekt.
Hierop contact opgenomen met de klantenservice. Telefonisch meerdere malen niet bereikbaar. Dus dan maar via mail. Hierop word ook niet gereageerd. Wel een mail of ik een beoordeling wil achter laten. Nogmaals gemaild. Je raad het al weer geen reactie. Ik heb nu dus een incomplete niet bruikbare gitaar standaard en een klanten service die niet thuis geeft. Ben dit niet gewend van Bax. Ondanks dat het niet een dure standaard was gaat het om het principe. Blijkbaar ben je als kleine klant dus niet belangrijk.

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor jouw review. Onze excuses dat je niet tijdig een reactie van ons hebt ontvangen en dat de gitaarstandaard in deze staat bij je is geleverd.
Heb je de retourneren-pagina op onze website al gevonden? Daar kun je gemakkelijk een omruiling aanvragen voor een ander product. Als je de stappen volgt op het retour-formulier, dan moet het in orde komen. Alle informatie vind je hier: https://www.bax-shop.nl/retourneren
Indien we je nog ergens bij kunnen helpen, neem dan gerust contact op.

Met vriendelijke groet, Bax Music

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music