Azerty

Topsite! Via Tweakers terecht gekomen bij Azerty. Vooral omdat het 1 van de goedkopere verkopers zijn. Een overzichtelijke site en de lopende acties hebben ze ook leuk gegroepeerd. Een account aanmaken is zo gedaan en je bestelde orders volgen is ook duidelijk.

Verzending keurig op tijd! 1 minpunt (niet voor Azerty): ik baal er altijf van als je een tijd indicatie krijgt dat de bezorging tussen bijvoorbeeld 1300 en 1700 wordt geleverd. Maar dit staat los van Azerty.
Verder was alles netjes verpakt met genoeg materiaal erbij om het bestelde niet te beschadigen.

Dit was mijn eerste bestelling bij Azerty. Ik had 3 items besteld en kwam er na het afrekenen achter dat ik 1 item verkeerd had besteld. Direct een mail gestuurd in het weekend. Kreeg maandag op tijd een reactie met instructies over hoe ik het geld terug kon krijgen en de bestelling kon aanpassen. Na afhandeling kreeg ik nog een bevestiging ook. Heel fijn.

Scorekaart voor Azerty