Kamera Express

Super slechte ervaring met kamera expres voorheen Foka. Toen het nog foka was werd je altijd super geholpen ook garantie zaken. Nu is het één groot drama geworden. Ik ben al 7,5 maand bezig met een omruiling van een 75 inch Samsung tv die maar niet lukt. Klantenservice is ook super slecht, heel slecht bereikbaar en als je al iemand te pakken krijgt word je van het kastje naar de muur gestuurd. Al vele malen eindeloos aan de lijn gehangen en natuurlijk altijd niet de persoon te pakken krijgen die je zoekt. Terug bellen doen ze niet maar sturen wel onduidelijke mails waar je niet echt wijs uit word. 1 medewerker bood me zelfs een toestel aan die volgens Samsung Nederland niet eens te leveren is in Nederland.1 medewerker belt niet eens even terug als de verbinding om onduidelijke reden verbroken wordt. 1 medewerker stuurt een mail om te zeggen dat ze simpelweg geen tijd heeft om mij even te woord te staan. Vervolgens bied ze €2500 in de vorm van een tegoed bon ( per onduidelijke mail uiteraard) aan terwijl mijn aankoop bedrag €€4799 was. Het meest belachelijk is nog wel het feit dat ze op hun eigen site niet eens een Samsung 75 inch tv van dat bedrag aanbieden. Ik raad het werkelijk niemand aan om hier iets te kopen!!! Slechtste service ooit meegemaakt. Maar nu ken ik wel bijna alle medewerkers van klantenservice bij naam. Samsung Nederland heeft me zelfs geadviseerd om mijn rechtsbijstandverzekering in te schakelen. Dat schijnt de enige oplossing te zijn helaas. Dus nog langer wachten helaas.

Scorekaart voor Kamera Express