Azerty

Een gloed-nieuwe PC besteld voor mijn schoonvader, omdat die van hem net als die van mij kapot ging en te oud was om uberhaupt iets te kunnen veranderen.

De zelfde bestel procedure gelopen als met mijn eigen computer: Maak een account -> Kies je onderdelen die je wilt -> Voeg eventueel hun Assemblage service toe en bestel wat je hebt uitgekozen.

Website is zeer overzichtelijk, echter is er soms wel een klein probleempje als het aankomt op zoek-opdrachten en filters op de site. Je kunt vaak een bepaald product vinden als je de naam intypt, maar als je via de filters er naar zoekt staat hij er soms niet tussen.

Assemblage was zoals gewoonlijk weer top. Houden hun woord betreft het "testen" van onderdelen en bij beide computers geen enkele defecte onderdelen gehad. Cable-management goed gedaan - Computer ziet er van binnen super netjes uit. Alles is dus goed weggewerkt.

Het feit dat ze de BIOS updaten en zodanig wat dingen instellen is ook super fijn. Hoef je niet bang te zijn dat er bij jouw thuis wat mis gaat.

Bestelling kwam ook iets eerder dan verwacht, wat natuurlijk altijd wel fijn is.

Echter moet je wel verwachten dat de doos waar alles inkomt zeer groot is. De doos waar de PC + onderdeel dozen in zitten word wel goed opgevuld met vulling ter bescherming, en de PC-case wordt ook goed verpakt.

3x bij deze winkel besteld en ik sta nogsteeds bij mijn besluit: Goede service en goede prijzen.

Net als bij de vorige bestelling: Gewoon op tijd geleverd. Informatie wordt naar je gestuurd als je pakketje onderweg is.

Beantwoord snel op e-mails en ondersteunt je met al je vragen en problemen. Ook op hun livestream, waar ze PCs aan het assembleren zijn, kun je een vraag stellen en een antwoord terug verwachten.

Scorekaart voor Azerty