MediaMarkt

Geen informatie over dagdeel bestelling.
En later blijkt dat het begrip "Vóór 23 uur besteld de volgende dag in huis" een wassen neus is.

"Vóór 23 uur besteld de volgende dag in huis" blijkt niet waar.
Zoals de vorige review: trap er niet in!

Update: komt nu email met excuus wegens software probleem zaterdag, dus dag vóór ik bestelde. Ik kreeg trouwens wel een bevestigingsmail.
Verwacht levering over 3 dagen ....
Zie hieronder.

Wij hadden afgelopen weekend, vanaf zaterdagmiddag, te kampen met een technische storing als gevolg van software problemen. Hierdoor konden we je geen bevestiging van de bestelling sturen per e-mail, kwam jouw bestelling niet bij ons magazijn aan en kon je bestelling ons magazijn niet verlaten om bij jou geleverd te worden. Enorm vervelend!

Probleem opgelost
Het probleem is inmiddels gelukkig opgelost. Helaas heeft jouw bestelling – met ordernummer **** – wel enige vertraging opgelopen door de storing. Onze excuses voor het ongemak.

We doen ons uiterste best om jouw bestelling alsnog zo spoedig mogelijk te bezorgen en verwachten dat dit binnen 3 werkdagen lukt. Je ontvangt een nieuwe e-mail zodra je bestelling onderweg is.

Vriendelijke groet namens iedereen van MediaMarkt

Scorekaart voor MediaMarkt